Over mij

Ik ben Alexandra de Winter en woon in het mooie Zeist, samen met mijn man en twee kinderen. Na jaren als leerkracht op een basisschool gewerkt te hebben, had ik zin in een nieuwe uitdaging.

 

Gezonde voeding en leefstijl hebben al jaren mijn interesse. Daarnaast hou ik van contact met mensen en vind het fijn ze advies te geven of te helpen. Na wat zoeken sprak de opleiding tot Gewichtsconsulent/ Voedingscoach mij erg aan. In oktober 2016 ben ik die gaan volgen bij Sonnevelt Opleidingen in Soestduinen en in juni 2017 heb ik mijn diploma behaald.

 

Het was een waardevol jaar, waarin ik veel geleerd heb, zowel in theorie als in de praktijk met de begeleiding van proefcliënten. Het coachen van mensen vind ik erg leuk om te doen!

 

In mijn leven is de balans ook niet altijd goed geweest. Gelukkig trok mijn lichaam ‘aan de bel’, doordat ik fikse hoofdpijn en migraine kreeg en werd gedwongen een stapje terug te doen. Met vallen en opstaan heb ik geleerd om een goede balans in mijn leven te vinden. En in de verschillende fases van mijn leven blijft het goed om regelmatig de ‘balans’ op te maken. Doe ik wat ik leuk vind, haal ik daar energie uit? Hoe gaat het met mijn relatie en in mijn gezin? Zijn er dingen die ik moet veranderen om in balans te blijven?

 

Ik geniet van gezond en lekker eten, beweeg regelmatig, volg Pilates lessen en ontspan graag met een mooi boek of tijdschrift. Ook krijg ik energie van mensen begeleiden op weg naar een gezondere leefstijl!